Lule Mustafa bëhet nuse

Lajme nga Bota


Lule Mustafa është këngëtare e njohur. Motra më e vogël nga 8 motrat Mustafa. Këndon edhe muzikë popullore, por i pëlqen edhe të jetë “gangstere”, . Më e vogla nga motrat Mustafa, Lulja, është gjithashtu pjesë e botës së muzikës, me ç’rast ka bërë disa këngë te shoqëruara me videoklipe, shkruan “Kosovarja”.

Lule Mustafa ka pasur edhe mjaftë mbrëmje, dasma e ahengje, por pandemia e ka prishur edhe agjenden e saj të këtij viti. Lulja jeton mes Kosovës dhe Zvicres, pasi i fejuari i saj jeton e punon atje.

Nuk dihet nëse në planet e afërta të çiftit është martesa. Ndryshe, më foton e fundit, Lulja ka vënë aq shumë makeup sa duket që është gati të bëhet nuse, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *