Loredana ndan një foto të mrekullueshme për ndjekësit e saj

Lajme nga Bota


Rep erja shfaqet atraktive nga shtëpia e saj.


Loredana Zefi siç duket sot qenka në disponim të mirë.
Reperja, është aktive me postime në Instagram ku edhe sot ka ndarë me ndjekësit fotografi dhe video e cila ka treguar se është zgjuar herët.

Në Instagram, ka publikuar dy foto e cila shihet e rregulluar dhe po duket shumë bukur. Në mbishkrimin e imazheve iu ka shkruar fansave mirëmëngjesi.

Ndryshe, Loredana mbetet një nga emrat më të komentuar gjatë vitit 2020 sa i përket jetës private dhe profesionale. Projekti i fundit muzikor i reperes është “Kein Hunger”në bashkë punim me reperin Uf o 36 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *