Lokja nga Tetova: Ja si e pashë në ëndërr djalin tim Alirizaun kur kishte rënë dëshmor (VIDEO)

Lajme nga Bota


Dëshmori, Aliriza Selmani u lind më 05 nentor të vitit 1973 në Cerovë të Tetovës. Është i biri i Selmanit dhe Fetijes, një figurë me një trashëgimi patriotike në rrethin e Dervenit, një zonë kjo e cila kurdoherë ka dhënë dëshmorë.

Ne vizituam familjen e tij dhe ja cka na tha nëna e tij, se si e kishte pa në ëndërr para se ta kuptonte se djali i saj ka ra dëshmor

Reklame
Mgid

PROSTAFFECT
Ky është një produkt shtëpiak kundër prostatitis!
MËSO MË SHUMË→
Trimi nga Tetova ra në fushën e nderit rrëzë Pashtrikut më 27. Maj te vitit 1999.

Ai burrë trim.

Ai që dha më të shternjtën, jetën Tij në luftën çlirimtare…

Ky dëshmorë dhe të gjithë ata që ranë në altarin e lirisë, për veprimtarinë e tyre patriotike, kurdoherë do jenë lulet më të ndritura të kombit, do të jenë rruga e ndritur e lirisë së shqiptarëve./News-TV/


Dëshmori, Aliriza Selmani u lind më 05 nentor të vitit 1973 në Cerovë të Tetovës. Është i biri i Selmanit dhe Fetijes, një figurë me një trashëgimi patriotike në rrethin e Dervenit, një zonë kjo e cila kurdoherë ka dhënë dëshmorë.

Ne vizituam familjen e tij dhe ja cka na tha nëna e tij, se si e kishte pa në ëndërr para se ta kuptonte se djali i saj ka ra dëshmor

Trimi nga Tetova ra në fushën e nderit rrëzë Pashtrikut më 27. Maj te vitit 1999.

Ai burrë trim.

Ai që dha më të shternjtën, jetën Tij në luftën çlirimtare…

Ky dëshmorë dhe të gjithë ata që ranë në altarin e lirisë, për veprimtarinë e tyre patriotike, kurdoherë do jenë lulet më të ndritura të kombit, do të jenë rruga e ndritur e lirisë së shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *