Linda Ramën E Njohim Të Gjithë/ Po Kush Është Gruaja E Lulzim Bashës: E Mban Se Kret Ai

Lajme nga Bota


Linda Ramën E Njohim Të Gjithë/ Po Kush Është Gruaja E Lulzim Bashës: E Mban Se Kret Ai


Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela u njohën në shkollën e mesme “Sami Frashri” dhe u martuan në Tiranë më 8 ma j të vitit 2004. Ata kanë qenë bashkë në shkollë dhe, siç ka rrëfyer vetë Basha, ndjenja për njëri-tjetrin ka lindur pas përfundimit të shkollës.

Basha dhe bashkëshortja e tij kanë dy vajza së bashku Aurela është diplomuar për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Utrechtit në Holandë, në të njëjtin universitet që ka studiuar edhe Basha, dhe u specializua për Menaxhim Biznesi në Universitetin e Amsterdamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *