Leonora Jakupi merr gjithë vëmendjen me sitilin e ri, kështu nuk e keni parë asnjëherë

Lajme nga Bota


Leonora shfaq stilin e saj të veçantë rrugëve të Prishtinës.

Leonora Jakupi është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Duke qenë aktive në forma të shumta, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje dhe kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Si çdo herë, duke u dalluar me stilin unik që ka Leonora në shumë imazhe e dëshmon që është një femër e përsosur.

Në këto të fundit, në rrugët e Prishtinës ajo ndau dy imazhe të mrekullueshme me stilin e veshjes që ka përzgjedhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *