Leonora Jakupi këtë person nuk e ndërron me askënd

Lajme nga Bota


Leonora Jakupi këtë person nuk e ndërron me askënd. Leonora Jakupi është ylli i madh i muzikës shqipe, e preferuara e një publiku të tërë.

Leonora thuajse asnjëherë nuk ka gabuar në zgjedhjet e saj muzikore, por as kur është fjala për stil dhe paraqitje, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja gjatë gjjthë viteve të jetës ka pasur një mbështetje të jashtëzakonshme nga familja, që i ka ndihmuar të shkëlqej edhe më shumë.

E, megjithatë, Leonora ka një person që nuk e ndërron me askë dhe ajo është e ëma e saj, shkruan “Kosovarja”.

Lidhja e Leonores me mamin mbetet e jashtëzakonshme dhe e admirueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *