LEONORA BËN NJË NDRYSHIM TË MADH TEK VETJA

Lajme nga Bota


Leonora Jakupi është një ndër emrat më të dalluar në mediat rozë.

Me një bukuri natyrale që ka, ajo mbetët një femër që gjithmonë qëndron shembull për elegancën që ka.

Edhe pse nuk bën ndërhyrje tek vetja, në çdo situatë ajo duket bukur dhe e thjeshtë.

Këtë herë, shihet që këngëtarja ka vendosur të ndryshojë nuancën e flokëve, duke qenë edhe vet kurioze se si do të duket, e këtë postim që ka bërë, ajo e bën këtë mbishkrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *