Leonita me ‘selfie’ para pasqyrës, në plan të parë barku i rritur

Lajme nga Bota


Leonita me ‘selfie’ para pasqyrës, në plan të parë barku i rritur


Granit Xhaka dhe Leonita Lekaj janë në pritje të fëmijës së dytë, lajm të cilin e kishin bërë të ditur në muajin janar.

Dhe derisa çifti janë në pritjen e bukur, bashk ëshortja e futb ollistit të famshëm vazhdon të sjellë imazhe, në të cilat ka në plan të parë barkun e rritur.
Gjatë të enjtes, ajo ka bërë një ‘selfie’ para pasqyrës, e veshur me fustan, ndërkohë që njërën dorë e ka te barku.

Ndryshe, çifti janë prindër të një vajze, të cilën e kanë pagëzuar me emrin Ayana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *