Learta ka ndryshuar shumë pas lindjes së vajzës

Lajme nga Bota

Learta Jakupi është këngëtare e gazetare, ama e njohim më shumë si reja e Shyhretes, këngëtares së famshme të muzikës popullore, shkruan “Kosovarja”.

Re e vjehërr edhe e kanë bërë një këngë të përbashkët, ku i këndojnë dives së ndjerë të muzikës, Nexhmije Pagarusha. Learta, nuk e vazhdoj muzikën, por nuk i ndali postimet, ku është mjaftë e ndjekur. Së fundi, Learta është bërë nënë për herë të dytë dhe vërehet qartë që e vogla ka sjell gëzim në familje. Learta duket mjaftë ndryshe që nga lindja e të vogles, madje më nuk është as bjonde, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *