Learta ia ka berë dhomën vajzës si të princeshave

Lajme nga Bota


Learta ia ka berë dhomën vajzës si të princeshave. Reja e Shyhretes tanimë është berë nënë për herë të parë.


Pas djalit, ajo është gëzuar edhe me një vajzë të cilën e pagëzoi me emrin Matina.

Ndonëse Learta nuk po është shumë aktive në instagram për shkak të angazhimeve ndaj vajzës, kohë pas kohë lëshon postime të ndryshme.

Së fundmi, ajo na ka treguar dhomën e vajzës, që po duket aq me shije e rregulluar si të ishte e princeshave në filmat e animuar.

Thjesht unike, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. ./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *