Learta e pandashme me kunatën e saj, ja ku e kaluan vikendin se bashku!

Lajme nga Bota


Learta e pandashme me kunatën e saj, ja ku e kaluan vikendin se bashku!

Ky është raporti i vërtet i Leartes me kunaten.


Learta Jakupi, për të gjithë e njohur si reja e Shyhretes, këto kohë nuk ka qenë aq aktive në rrjete sociale.

Arsyeja e tërheqjes së përkoshme nga Instagrami, e mos postimit të fotografive, lidhjej me humbjen e gjyshes së saj.

Por, tani Learta është rikthyer sërish me një foto, ku duket bukur e freskët pranë kunates së saj, gjegjësisht gruas së vëllait, shkruan Kosovarja.

Dihet që kunatat në fjalë kanë raport shumë të mirë mes vete dhe se ato shihen shpesh përkrah njëra tjetres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *