Learta dhe Gëzimja reklamojnë veturat e tyre luksoze

Lajme nga Bota


Të dyja janë të famshme. Të dyja u martuan me djemtë e dy këngëtareve më të dashura të muzikës popullore.

Njëra u bë pjesë e familjes Hamzaj e tjetra Salihu, ose ndryshe thënë më mirë njëra reja e Shyhretes kurse tjetra e Remzies.

Flasim për Learten e Gëzimen dy emra mjaft të përfolur në mediat rozë e me një numër të konsiderueshëm ndjekësish në instagram.

E sot të dyja rastësisht ose qëllimisht kanë njxerrë foto të veturave të tyre.

Gëzimja ka pozuar para BMW-së kurse Learta ka reklamuar Porschenë e saj.

Cila mendoni se ka veturën më të mirë?/ Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *