Largoni akullin e bezdisshëm nga frigoriferi shpejt dhe me lehtësi

Lajme nga Bota

Frigoriferi me kalimin e kohës depoziton më shpejt akull, kështu që shpesh duhet ta shkrini për më pak se një muaj.

Për fillestarët, përpiquni të mësoni përmendësh se çfarë ka në frigoriferin tuaj. Nëse e keni zakon të hapni frigoriferin herë pas here, të shikoni përreth, dhe pastaj të kërkoni disa ushqime për pesë minuta, atëherë në këto raste akulli do të formohet më shpejt.

Gjithashtu, kur blini ushqime të ngrira, fshijini ato para se t’i vendosni në sirtar. Gjithashtu, nëse ngrini ushqimin e gatuar, sigurohuni që të jetë plotësisht i ftohtë para se ta vendosni në frigorifer.

Nëse keni frikë ta lini tenxheren jashtë brenda natës, të paktën lini atë në frigorifer përpara se ta vendosni ushqimin në frigorifer. Amviset gjithashtu thonë se është thelbësore të mbyllni mirë ushqimin që e hidhni.

Blini zinxhirë ose përdorni çanta ose kuti vakumi që mbyllen mirë. Disa gjithashtu ju këshillojnë të vini disa pika vaj në garzë dhe më pas të lyeni muret dhe sirtarët e frigoriferit, pasi akulli nuk do të formohet në sipërfaqe me yndyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *