LAJMI I FUNDIT/ Zvicra fut edhe 11 Shtete në Listën e Karantinës…

Lajme nga Bota


Autoritetet Zvicrane ka shtuar 11 shtete dhe disa rajone në Itali e Austri në listën e karantinës.

Prej 14 dhjetorit, shtetasit e 11 shteteve të reja do të duhet të jenë në izolim për 10 ditë kur të hyjnë në Zvicër.Sipas Zyrës Federale të Shëndetit Publik (BAG), SHBA, Portugalia, Polonia, Hungaria, Gjeorgjia,

Si edhe shtetet e Ballkanit Serbia, Kroacia, Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut e kanë të detyruar karantinën.

Shqiperia dhe Kosova janë dy shtetet e vetme të paprekura në Ballkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *