LAJMI I FUNDIT/ Sallonet e Dasmave vijnë me këtë Kërkesë për Qeverinë

Lajme nga BotaSallonet e dasmave janë të mbyllur për katër muaj dhe kjo situatë ka krijuar revoltë jo vetëm tek këto biznese por edhe tek bizneset e tjera që lidhen me organizimin e një dasme.


Në qytetin e Tetovës rreth 50 % e dasmave ose janë anuluar ose janë shtyrë për një kohë të pacaktuar. Nga këshilli i sallonit të dasmave në qytetin e Tetovës thonë ata tash kanë kërkuar nga ministria, nga Qeveria që të japë një vendim përfundimtar për këtë çështja pasi që ata nuk dinë se si të veprojnë. Sipas Qëndrim Zendelit nëse qeveria merr një vendim që dasmat të mos mbahen në sallone shumë mërgimtarë do ta anulojnë edhe ardhjen e tyre dhe për këtë shkak edhe Qeveria do të duhet të sjellë për fatin e këtij biznesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *