LAJMI I FUNDIT/ Orë PoIicore Në Gjithë Vendin, Vjen Paralajmëri Nga…

Lajme nga Bota


LAJMI I FUNDIT/ Orë PoIicore Në Gjithë Vendin, Vjen Paralajmëri Nga….


Stevo Pendarovski, presidenti i Maqedonisë së Veriut paralajmëroi se në rast të përkeqësimit të gjendjes së pandemisë në vend, mund të ketë edhe kufizime deri në orë policore, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë

“Nëse situata përkeqësohet, nuk do të shkojmë në gjendje të jashtëzakonshme, pasi kemi Parlament, do të shkohet në kufizimin e lëvizjes së qytetarëve,

Mund të shkojmë edhe në orë policore të plotë. Kriza që është miratuar nuk ka lidhje me orën policore, por mund të ketë nëse pandemia përkeqësohet”, sqaroi Pendarovski,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *