Lajmi i Fundit nga AUSTRIA për Kufirin ! Ja Vendimi i Ri…

Lajme nga Bota


Austria ka vendosur një protokoll gjithëpërfshirës të hyrjes që nga shpërthimi i pandemisë së koronavirusit.

Sipas protokollit, njerëzit që kanë qenë në vende të caktuara gjatë dhjetë ditëve të fundit mund të kufizohen nga hyrja në Austri, ose mund të duhet të plotësojnë ose një test negativ të koronavirusit ose t’iu nënshtrohen karantinës. Sidoqoftë, njerëzit do të lejohen të hyjnë në Austri në rrethana të caktuara.

Qytetarët dhe banorët austriakë nuk do të kufizohen nga hyrja, pavarësisht vendeve në të cilat kanë qenë për dhjetë ditët e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *