Lajm i ri i Rëndësishëm për të gjithë Mërgimtarët në Gjermani për ardhjen në Vendlindje !!

Lajme nga Bota


Në njoftimin e publikuar së fundi të Ambasadës së Kosovës në Gjermani

Rreth vendimeve të reja në kuadër të masave antikovid, bëhet e ditur nëse në mbledhjen e fundit, është urdhëruar mbyllja e kufijve.

Kjo ambasadë bënë të ditur se të gjithë kosovarët që jetojnë në Gjermani, e të cilët duan të udhëtojnë në Kosovë, kufijtë nuk janë mbyllur, përcjellë Klan Kosova.

”Për të gjithë të interesuarit që duan të udhëtojnë në Kosovë: kufijtë nuk janë mbyllur por për këtë duhet respektuar masat e parapara nga Qeveria e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë për testimet dhe karantinimet”, thuhet mes tjerash në njoftim.

Klan Kosova më parë publikoi të gjitha vendimet që Qeveria e Gjermanisë mori sot në mbledhjen e drejtuar nga Kancelarja gjermane Angela Merkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *