Lajm i rëndësishëm për Mërgimtarët që duan të nisën për Vendlindje

Lajme nga Bota


Për shk ak të rri tjes së numrit të madh të vik timave dhe të infe ktuarve në Serbi nga korronaviirusi, Kroacia posa ka mb yllur kufijtë me ketë vend fqinj, çka ka shk aktuar tel ashe në komunikacion duke bll okuar qindra pasagjerë kryesisht shqiptarë për sh kak kolonave dhe pritjeve të gjata ne kufi, njofton gazeta “Bota sot” .


Bëhen kolona të gjata deri në 5-6 km dhe pritje deri në tetë orë të veturave dhe autobusëve me plotë udhëtar nga Kosova, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës që ia kanë mësyrë Zvicrës, Gjermanisë dhe vendeve tjera perëndimore, ja dhe video per me teper hap foton apo v1deon ne vazhdim n diqni раmјеn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *