LAJM I RËNDË/Humb Jetën doktor Dashmiri prej KORONAVlRUSlT

Lajme nga Bota


“Të Allahut jemi, dhe tek Ai do të kthehemi”
Dr. Dashmiri 41vjeç nga fshati Bogovinë humb betejën me covid 19!! Allah, mëshiroje dhe bëje prej banorëve të xhennetit in shaa Allah.


Mjekët janë luftëtarët më të mëdhejnjë kundër çdo virusi dhe sëmundje në kohë pandemie, nëse ata humbin jetën gjatë këtyre betejave të rënda

In shaa Allah janë shehid dhe Allahu i bëft banorë të xhennetit, kurse familjarve, shokve dhe miqve Allahu ju dhasht durimin.

Ata mjek që humbën këtë betejë: Allah fali dhë mëshiroji dhe banorë të xhennetit bëji

Ndërsa ata që janë në beteje të vazhdueshme: ruaji dhe jepu shëndet dhe jetë të gjatë!

(Fshati Bogovinë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *