Lajm i mr ekullueshëm për shqiptarët/ Ja ç’do ndodhë të mërkurën, të bëhen gati ata që…

Lajme nga Bota


Një lajm i b.efasishëm është dhënë nga zë.dhënësi i qe.verisë greke, Stelios Petsas pak më parë, transmeton gazeta ditore.Me anë të një ko.nference për sht.yp, ai ka bërë me dije se ditën e mërkurë do të hapen ku fijtë me Shqipërinë, nga doga na e Kakavijës dhe Kapshticës.


Por nga ana e Ministrisë së Tra.nsportit nuk ka ende një re.agim zyrtar dhe nj.oftim lidhur me këtë l.ajm. Mbetet të presim deri ditën e mërkurë për të ditur më tepër rreth kësaj çështje.Një lajm i b.efasishëm është dhënë nga zë.dhënësi i qe.verisë greke, Stelios Petsas pak më parë, transmeton gazeta ditore.Me anë të një ko.nference për sht.yp, ai ka bërë me dije se ditën e mërkurë do të hapen ku fijtë me Shqipërinë, nga doga na e Kakavijës dhe Kapshticës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *