Lajm i mirë: kryeministri Rama del me njoftimin fantastik për gjithë shqiptarët…

Lajme nga Bota

Kryeministri Edi Rama ka dhënë pak çaste më parë një lajm të mirë për Shqipërinë.
Rama njofton se pas shumë përpjekjesh është he’dhur sot një hap i rëndësishëm për sektorin elektro-energjetik Shqipëri-Kosovë.


“LAJM I MIRË
He’dhim sot pas shumë përpjekjesh, një hap tejet të rëndësishëm për sektorin elektro-energjetik Shqipëri-Kosovë.

Nisim më në fund ope’rimin e pavarur të Kosovës, si Zonë Rregulluese brenda Bll’okut Rregullues Shqipëri – Kosovë.
Gjithashtu, nis transmetimin linja 400 kv mes dy vendeve, një vepër strategjike me impakt në rritjen e sigurisë dhe kapaciteteve elektro-energjetike të dy shteteve tona”, njofton kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *