“Lajm i mirë” / Kryeministri Rama del me njoftimin fantastik për gjithë shqiptarët

Lajme nga Bota


Kryeministri Edi Rama ka dhënë pak çaste më parë një lajm të mirë për Shqipërinë.

Hedhim sot pas shumë përpjekjesh, një hap tejet të rëndësishëm për sektorin ele ktro-energjetik Shqipëri-Kosovë.

Gjithashtu, nis transmetimin linja 400 kv mes dy vendeve, një vepër strategjike me impakt në rritjen e sigurisë dhe kapaciteteve el ektro-energjetike të dy shteteve tona”, njofton kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *