Lajm i mirë/Edi Rama jep lajmerimin që nuk e priste askush, ja çfarë pritet të ndodhë

Lajme nga Bota


Lajm i mirë/Edi Rama jep lajmerimin që nuk e priste askush, ja çfarë pritet të ndodhë


Kr yeministri Edi Rama ka dhen e sot l ajmin per f irmosjen e k ontrates per ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë – Durrës.

“LAJM I MIRË – Pas më shumë se 3 vj etësh pr ojektim, pr ocedura financimi dhe garë ndërkombëtare firmosim k ontratën për ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë – Durrës

Një investim str ategjik që pas de kadash të tëra boshllëku hap kapitullin e Rilindjes së Hekurudhës Shqiptare, me një aks pr ioritar që përkon edhe me vizionin e Metropolit Europian Tiranë-Durrës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *