Labinot Tahiri fillon iniciativen: Dhuron 7 mije euro per 7 persona nga rasti ne Ferizaj te cilet do te nisen ne Turqi

Lajme nga Bota


Labinot Tahiri ka reaguar pas rastit te djeshem ne Ferizaj.

Ky është postimi i tij:

Nga Podujeva në Ferizaj!

Për GENCIN dhe të tjerët!

Për personat që janë nisur për shërim në Turqi, nga rasti që ndodhi në Ferizaj!
Ne si Fondacion, i ndajmë nga 1000€ për nevoja të familjarëve të cilat ju duhen për ndonjë shpenzim gjatë shoqerimit në Turqi.

Pra nëse kanë udhëtuar : Genci dhe 6 të tjerë, ne i transferojmē 7000€
Pastaj nëse kërkohet ndonjë mobilizim për të tjerët të cilët kanë pësuar lendime jemi këtu me ju.

Ne jemi në kontakt me familjen e Gencit se bashku mund të bejmê edhe më shumë.

ZOT BEJ MREKULLI DHE SHËRO TË GJITHË.
Labi Kosovë e Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *