Ky majmun është mekanik (video)

Lajme nga Bota

Ky majmun është mekanik (video)

Kemi parë njerëzit që rregullojnë makinat, por të shohësh një majmun duket e çuditshme, shkruan Fokusi.info.

Kjo video që ngroh zemrën, tregon një majmun që është i ‘magjepsur’ me mekanikën e që ndihmon për të rregulluar makinën e pronarit të tij.

Për më shumë ndiqeni videon: hape pamjen më posht£ dhe shikoje të plotë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *