KY ËSHTË KOSOVARI QË VDlQ NË VENDIN E PUNËS NË ZVICËR

Lajme nga Bota


Një tjetër kosovar ka vdekur dje në Zvicër në mënyrë aksidentale, transmeton Gazeta Metro.

Vesel Avdylaj ka vdekur si pasojë e një aksidenti në vendin e punës në Zvicër, ka njoftuar vëllai i tij përmes Facebook’ut.

Vdekjen e tij e ka informuar për miqtë dhe familjarët vëllai i tij.

Ndryshe, Vesel Avdylaj ishte nga komuna e Klinës.//gazetametro.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.