Ky është djali që vr au babain e tij me THlKE në Prizren (Foto)

Lajme nga Bota


Një rast tr agjik ka ndodhur në qytetin e Prizrenit ku rreth orës 13:55 një qytetar e ka njoftuar stacionin policor Prizren-Veri se ne lagjen Dardania, Rruga “Nazim Kokollari” është duke ndodhur një rast dhune në familje ku djali është duke i suImuar prindërit

Patrulla policore ka arrit në vendngjarje dhe kanë arrestuar personin e dyshuar M. H rreth 30 vjeçar i cili e ka suImuar prindin e tije me thikë. Si pasoje e plageve të marra vi ktima (prindi) përkatësisht babai rreth 50 vjeçar ka ndërruar jetë.

Burimet e redaksisë kanë siguruar foton e djalit dhe babait që janë përfshirë në këtë ngjarje. /Gazetaere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *