Ky Është Çmimi Marramendës I Dhuratës Së Remzies Për Nusen E Saj

Lajme nga Bota


Ky është çmimi marramendës i dhuratës së Remzies për nusen e saj


Remzie Osmani pritet të bëhet gjyshe për herë të parë, kjo pasi rea e saj Gëzimja është në pritje të fëmijës së parë dhe për çfarë ka pranuar edhe një dhuratë nga vjehrra
Gëzimja bashkëshortja e djalit të vetëm të këngëtares ka pranuar një unazë diamanti nga nëna e dytë, dhe vlera e saj nga 1000 deri në 5000 por ka edhe nga ato me 3 karat që prekin shifrën e 30 mijë eurove. Remzie Osmani pritet të bëhet gjyshe për herë të parë, kjo pasi rea e saj Gëzimja është në pritje të fëmijës së parë dhe për çfarë ka pranuar edhe një dhuratë nga vjehrra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *