Ky është babai i Edona Llalloshit

Lajme nga Bota


Ky është babai i Edona Llalloshit. Edona Llalloshi është ylli i muzikës që për vite me radhë është aktuale, e dashur dhe mjaftë e dëgjuar.


Rrugëtimi i këngëtares në botën e muzikës është 30 vjeçar, që i bije se Edona Llalloshi është rritur në skenë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja ka pasur mbështethe të jashtëzakonshme nga babai i saj, Rrahmani, i cili gjjthashtu kishte edhe produksion muzikor, e madje edhe një revistë me titull “Estrada”.

Siç kuptojmë, Edona Llalloshi së shpejti vjen me një këngë të re që ka të bëjë me ekonominë, Diasporen, etj, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *