Ky Dimër Do Jetë Shumë Ndryshe Nga Të Tjerët, Ja Çfarë Do Të Ndodhë

Lajme nga Bota

Ky dimër do jetë shumë ndryshe nga të tjerët, ja çfarë do të ndodhë.Shërbimi meteorologjik AccuWeather ka publikuar një pa rashikim të madh sezonal për Europën. Në fillim të pa rashikimit, ata shkruajnë se vendet në të gjithë Europën po përjetojnë një valë të re të ko ronavirusit, e cila nxiti kufizime të reja që hyjnë në fu qi vetëm disa javë para fillimit të dimrit.


Ndërsa është e pasigurt se si do të zhvillohet pand emia në muajt e ardhshëm, ekipi i pa rashikuesve afatgjatë të AccuWeather është shumë i sigurt se çfarë moti mund të presin europianët këtë dimër.


Ndërsa stinët kalojnë nga vjeshta në dimër, parashikohet që gjurma kryesore e stuhive në të gjithë Europën do të lëvizë në jug, dhe stuhitë e shumta do të lëvizin në Europën Jugore dhe Detin Mesdhe, por edhe Ballkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *