Kushtrimi kaq shumë e do Leartën, kjo pamje flet shumë

Lajme nga Bota


Kushtrimi dhe Learta në çaste dashuroe.

Learta dhe Kushtrimii përfliten mjaftë shumë për raportin e mirë bashkëshortorë që ata të dy kanë ndërtuar.

Ata të dy kurrë nuk janë bërë pjesë e mediave rozë qoftë edhe për zënkën më të vogel, ë kjo I bënë që at ate jenë shembull nga të tjerët, shkuan Kosovarja.

Së fundmi, Learta ka shpërndarë një fotografi përkrah Kushtrimit, të cilët kaq të afruar nuk I kemi parë kurrë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *