Kush Ka Lindur, Fëmijë, Më 2020, Kjo Komunë Do T’ia Japë Nga 100 Euro

Lajme nga Bota

Kush ka lindur fëmijë më 2020, kjo komunë do t’ia japë nga 100 euro.Nënat që kanë l indur fëmijë këtë vit, që nga 1 j anari, komuna e Mitrovicës do t’ia dhurojë nga 100 euro si ndihmë.


Ky vendim u mor në Kuvendin Komunal, ku u ndanë 120 mijë euro për të posalindurit.Propozimin e ka bërë Izet Tahiri nga Lëvizja Vetëvendosje dhe mori shumicën e v otave në Asamble.

“Me këtë rast dua t’i falënderoj asamblistët që e përkrahën dhe e mbështetën iniciativën tonë, e cila i ndihmon sadopak familjet në mirëqenien ekonomike”, ka shkruat Tahiri në F acebook.

Ky fond u nda nga 1.5 milion eurot e Fondit Rezervë të dhëna nga Qeveria e Kosovës për Komunën e Mitrovicës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *