Kush e identifikon Big Mamen ka shpërblim

Lajme nga Bota


Kush e identifikon Big Mamen ka shpërblim

Big Mama është këngëtarja me përmasa të mëdha, por që vitet e fundit ka ndryshuar shumë dhe jo pa mund, shkruan “Kosovarja”.

Big Mama, e ka kënë shumë prapa muzikën, por jo edhe botën e televizionit, ku është tejet e pranishme.

Big Mama po vazhdon të jetë prezantuese në “RTV 21”, ku suksesi nuk i ka munguar që në paraqitjet e saj të para.

Edhe sot, Big Mama shkëlqen në ekran. Pamja e saj është mbreslënëse pas ndryshimeve në peshë dhe korrektres në portret, shkruan “Kosovarja”.

Meqe ra fjala, a po e njihni? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.