“Kurrë se kam besuar këtë v irus”, këngëtari shqiptar pozitiv me

Lajme nga Bota


Këngëtari i njohur shqiptar, Valton Krasniqi nëpërmjet një p ostimi në “Inst astory” ka treguar se është inf ektuar nga Covi d-19. Krasniqi ka ndarë me ndj ekësit një foto teksa shihet i shtrirë në krevatin e spitalit ku duket në një gjendje jo të mirë shëndetësore.


Si shumë të tjerë edhe këngëtari nuk ka besuar në egzistencën e Covi d-19. “Tani sa e mora lajmin se jam pozitiv nga COVI D-19, kurrë se kam besuar këtë vi rus. Keni kujdes ruani vetën familjen dhe shoqërinë e juaj. Zoti ju ndihmoftë”-ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.