Kurrë mos hani lakra turshi nëse vu ani nga këto s ëmundje! Mos luani me shëndetin!

Lajme nga Bota

Naturologu Georgije Nazarov paral ajmëron për ef ektin e mundshëm të d ëmshëm për shkak të mënyrës së përpunimit të kësaj perime Megjithatë, është e nevojshme të shikohen veprimet pozitive dhe negative të lakrës turshi – thotë naturologu rus, Nazarov, transmeton Telegrafi


– Për t’i vënë lakrat turshi përdoret sasi e madhe e kripës, gjë që nuk është e shëndetshme, aq më parë që pas ushqimit pihet sasi e madhe uji.Kur në organizëm futet sasia e madhe e kripës personi mund të s ëmuret nga ngritja e shtypjes së gjakut, kripa në organizëm bëhet ngarkesë për veshka, shtresohet në nyja dhe enë të gj akut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.