Kur të lani rrobat shtoni edhe këtë përbërës që çdo grua e ka në shtëpi dhe rrobat tuaja do të lahen më mirë se më parë: Nuk do mbeten njollat e verdha të djersës!

Lajme nga Bota


Le ta pranojmë, të lash rrobat nuk është edhe një punë aq e këndëshme. Gjithmonë mbeten njolla, erë e keqe dhe disa rroba humbin ngjyrën e tyre.


Por nëse doni të kurseni kohë, para dhe energji, shikoni këtë truk të thjeshtë dhe natyral që do t’i bëjë rrobat tuaja të freskëta dhe rrezatuese me bardhësi. Njollat ​​që nuk ikin, aromat e këqija dhe ndryshimi i ngjyrave që u ngrenë nervat nuk do të ndodhin më nëse përdorni këtë truk.

Ju duhet thjesht të hidhni pak uthull të bardhë në lavatriçen tuaj dhe mrekullia do të ndodh. Uthulla e mollës heq njollat që nuk i largon detergjenti, por edhe aromat e këqija. Uthulla e bardhë duhet hedhur në vendin ku hidhni edhe zbutësin e rrobave.

Ajo do të heq edhe njolla e djersës, njollat e verdha dhe madje edhe njollat që lë deodoratin në rrobat tuaja. Uthulla e bardhë është gjithashtu e mirë në heqjen e qimeve të kafshëve nga pëlhura të caktuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *