Kur Sinan Vllasaliu i fryen buzët

Lajme nga Bota


Është bërë si zakon tek femrat që në çdo foto ti fryejnë buzët, madje këtë gjë e bëjnë edhe ato që i kanë buzët e plota e mishtore.


“Duck face” padyshim se është poza më e parë mes femrash, e madje e bëjnë edhe disa meshkuj.

Ndërkohë që thuajse të gjitha këngëtaret, modelet, influenceret dhe femrat e thjeshta kanë me dhjetra foto me buzët e fryera, edhe Sinan Vllasaliu ka vendosur ta bëjë një të tillë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari i dhjetra hiteve, një nga më të pëlqyerit e gjinisë së bukur, në këtë pozë shihet me buzët e fryera, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *