Kur ishte 13 vjeçe i thanë se kishte sëmundje të keqe/ Vajza e re: Më shumë vuajta se më tallnin në shkollë

Lajme nga Bota


Cerys Davies, 16 vjeçare, u d iag nostikua me ka ncer të kockave kur ishte 13 vjeçare dhe u tro ndit kur pa se si miqtë e saj e bra ktisën atë dhe se si fëmijët tjerë në shkollë flisnin për të pas shpinës.

Një vajzë ka treguar se si dikur ishte nga cm uar në shkollë nga shokët e shoqet, pasi u d iag nostikua dhe madje ishte krijuar një llogari në Instagram nga fëmijët e tjerë për të qeshur me të.


Ajo tani është duke u munduar të ndihmojë të tjerët që po kalojnë në një situatë të ngjashme. “Kur u dia gnos tikova me k ancer, grupi i miqëve që kisha u z hduk plotësisht”, tha ajo.

“Tre muaj pas trajtimit u ktheva në shkollë, e të gjithë më përqafuan, dhe unë thjesht nuk ju besova, pasi atë periudhë askush nuk më fliste”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *