Kunata intelektuale e Gilit

Lajme nga Bota


Gili është këngëtare, por edhe femër e ngritur, e zgjuar, intelektuale, gjë e cila dëshmohet gjithmonë.

I tillë është edhe bashkëshorti i tij, muzikanti dhe tekstrshkruesi i afirmuar dhe padyshim më konceptuali, Ilir Berani.

Dhe, ka ende më shumë intelektual e njerëz të afirmuar brenda familjes.

Motra e Ilir Beranit, Evliana Berani, është gazetare dhe aktiviste shembull, mjaftë e angazhuar dhe produktive edhe tani, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.