Kumrijes sa shumë i shkon ngjyra e bardhë

Lajme nga Bota

Kumrijes sa shumë i shkon ngjyra e bardhë

Kumrije Mustafa është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.
Ajo shumicën e kohës kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje të madhe tek publiku, shkruan “Kosovarja”.

E shfaqur gjithmonë në fustana të bardhë dhe të bukur ajo shihet që është një nuse e zonja.
Këtë herë, edhe e grimosur në mënyrë të veçantë Kumrija duket madhështore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *