KUJDES NËSE FËMIJËT TUAJ ULEN NË KËTË MËNYRE DUHET TË LEXONI KËTË PATJETËR!!

Lajme nga Bota

Femijët falë kockave të tyre të njoma kanë mundësinë të bëjnë lëvizje e ulje të komplikuara. Sic është dhe ulja në formë W shkruan Shqipëriaime.al

Ky pozicion konsiderohet si shumë komod nga fëmijët se u jep idenë që shtylla kurrizore është e mirëmbajtur por në fakt nuk është keshtu.

Kjo me kalimin e kohës shkakton shumë probleme serioze për femijët. Nëse përdoret gjatë viteve të para të jetës mund të bllokoj zhvillimin në aparatin e lëvizjeve të këmbëve, ose deri aty sa i bën gjunjët të bëjnë lëvizje jo natyrore duke shkaktuar kycje të pa sakt të gjunjëve.


Të gjith prinderit duhet të lexojnë këtë artikull në mënyre që të shmangin probleme të tilla, kontrolloni gjithmone pozicionin e uljes së fëmijës tuaj mësojini mënyrën saktë e të ulurit ja vlen për të ardhmen e tyre, për këmbët dhe për shtyllën kurrizore të fëmijëve tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *