Ku po shkojmë kështu?! Ja cfare ka ndodhur 24 oret e fundit, ministria del ur gjent dhe….

Lajme nga Bota

E vesh tire situata qe po bëhet në vend. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka bërë përditësimin ur gjent dhe ka apeluar per qytetaret qe te jene te kujdesshem pasi jemi ne faze te ves htire te epid emise, ku në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 4 pacientë.

Janë kryer 971 testime në 24 orët e fundit, nga të cilët kanë rezultuar poz itivë 169 qytetarë të prekur nga vi rusi SA RS-CO V2.

Janë shëruar gjithashtu 100 qytetarë, duke e çuar në 9215 numrin e të shëruarve në vend që prej fillimit të epi demisë.

Aktualisht në spitalin In fektiv dhe ate Shefqet Ndroqi po trajtohen 228 pacientë, 17 në terapi in tensive nga të cilët 5 pacientë janë të in tubuar.

Në 24 orët e fundit, me gjithë përpjekjet e mjekëve, fatke qësisht e kanë humbur betejën me CO VID19, një 62 vjeçar, një 66 vjeçare nga Lezhanjë 67 vjeçare dhe një 80 vjeçar nga Tirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *