Ku ndodhet sot ish burri i parë i Jehona Sopit- Agroni?

Lajme nga Bota


Kush ka thënë që dielli i dytë nuk ngrohë njëjtë sikur i pari e sidomos kur është fjala tek martesa, gabohet.


Janë artistët tanë të cilët e kanë dëshmuar se kjo frazë e famshme nga populli nuk qëndron njëjët tek të gjithë njerëzit
Ka shumë këngëtarë që martesat e dyta iu kanë ecë më mirë se të parat.

Në këtë mes lirshëm mund të përmendim edhe këngëtaren Jehona Sopin si dhe ish bashkëshortin e saj Agron Selimin, të cilët të dy pas ndarjes kanë krijuar familjet e tyre.
Ai dhe Jehona kanë kaluar shumë vite bashkë, por që fati nuk i deshi të tillë.
Ishte Agroni ai që në një intervistë foli për ndarjen, duke i konfirmuar thashethemet që edhe ashtu qarkullonin në publik.
Ai, në atë intervistë që bëri shumë bujë, la për tu kuptuar se bashkëshortja tashmë kishte lidhje me dikë tjetër.

Jo shumë kohë më pas, Selimi nisi një lidhje të re që u kurorëzua me martesë dhe që vazhdon të jetë shumë stabile.
Dikur reper, pjesë e botës së muzikës, ndërkaq sot Agron Selimi rri larg jetës publike dhe merret me biznes.
Ndryshe, ai është vëllai i këngëtares së mirënjohur Teuta Selimi, me të cilën ka një lidhje shumë speciale, shkruan “Kosovarj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *