KU E ME KË I LË FËMIJËT KUR SHËTITET ARIANA FEJZULLAHU?

Lajme nga Bota

Ariana Fejzullahu, bashkëshortja e Ermal Fejzullahut, si shumë nga gratë e këngëtarëve, merr mjaftë vëmendje.

Ariana e ka burrë Ermalin, ama është edhe influencere në Instagram, ku poston mjaftë foto.
Ariana, i pëlqen shumë edhe udhëtimet dhe shopingun, gjë që duket edhe në postimet e saj që i bënë në rrjete sociale.

Ariana është edhe nënë shumë e dedikuar, për çka ka folur disa herë edhe Ermali, e fëmijët ku i lënë kur dalin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *