Kryeministri jep Lajmin e Keq/ Po shkojmë drejt Mbylljes, Ja Vendimi që do merret…

Lajme nga Bota


Kryeministri Hoti paralajmëron se gjendja po shkon sërish drejt mbylljes totale.


Kjo mund të ndodh për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike në vend. Ai tha se i kupton shqetësimet e bizneseve, por se primar është “ruajtja e shëndetit publik”. Në këtë intervistë, kryeministri Hoti po ashtu kundërshtoi ashpër thirrjet për ndërprerjen e dialogut me Serbinë. “Janë dy zgjidhje: ose mund të mbajmë vendin e izoluar edhe të ankohemi në Prishtinë me deklarata për shtyp, në konferenca për shtyp, ose shkojmë në Bruksel dhe ulemi në tavolinë të dialogut dhe mbrojmë interesat shtetërore të Kosovës. Unë kam zgjedhur ketë të dytën”, porositi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *