Kryeministri del jep lajmin qe nuk e prismin.Ja cfar do ndodh te enjten

Lajme nga Bota

Jemi ne muajin T etor dhe situata p andemike eshte ne rritje dhe te inf ektuarit rriten cdo dite ndaj duhen marre masa te reja per te parandaluar inf ektimin e popullsise.


Ndaj kryeministri Rama ka dalur me deklarate te re ku thene se nga dita e Enjte maskat do te jete te d etyrueshme si ne ambientet e brendshme dhe ne ato perjashte.Keto jane masat e reja qe ka marre kryeministri per te parandaluar inf etktimin pasi spitalet po mbushen plot me te s emure. A po e menaxhon si duhet p andemine e k oronavirusit Edi Rama? Po apo jo cili eshte mendimi juaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *