Krijesa mi.sterioze në plazh i la të gjithë pushuesit pa u larë në det sepse…

Lajme nga Bota


Warren e përshkroi krijesën rreth 5 metra të gjatë si një “Loch Ness”.Ai shpjegoi se njerëzit në një restorant të zo.nës i treguan atij ve.rsionin e tyre të përb.indëshit të liqenit Ness, një leg.jendë lokale e quajtur “Alty”.Mis.teri i krijesës së detit daton të paktën që nga viti 1830.


Me gjithë spek.ulimet, ekspvertët theksojnë se mund të ketë një shpjegim logjik dhe normal për trupin e çuditshëm.Një zyrtar për Peshqit thotë se disa kafshë të detit tre.ten në një mënyrë të tillë që ata të mund të ngj.ajnë me një “ple.siosaur” (një rept.il i madh i epokës meso.zoike), duke shtuar se mund të jenë peshkaqenë që mund të duken sikur kanë një qafë të gjatë dhe një kokë të vogël kur ata treten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *