Koronavirusi/Nga sot nisin masat kufizuese, në këtë orë bëhet mbylla totale në Shqipëri

Lajme nga Bota


Nga sot nisin masat kufizuese, në këtë orë bëhet mbylla totale në Shqipëri


Sonte në orën 20:30 futen në fuqi masat e reja sht rëngu ese në kuadër për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri.

Komiteti Teknik vendosi 3 ditë më parë që duke nisur nga sonte në 20:30 lëvizja të kufizohet akoma më shumë. Kështu nga ora 22:00 që ishte më parë ora po licore sonte duhet të futemi në shtëpi që në 20:30 për të rinisur aktivitetin të nesërmen në 06:00.

Nga ky rregull bëjnë disa përjashtime. Këto masa do të jenë për festat, ndërsa prej datës 5 Janar kufizimi i lëvizjes rikthehet në orën 22:00, por ashtu edhe i aktiviteteve të bareve dhe restoranteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.