Koro navirusi i merr jetën dy vëllezërve shqiptarë brenda tre ditësh: Dhimbje e madhe!

Lajme nga Bota


Familja Bytyqi nga Suhareka është tr onditur në ditët e fundit, pasi dy anëtarët e familjes, vëllëzërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi kanë ndërruar jetë si pasojë e kor on avir usi t.


Sonte në këtë orë ndizen qirinj për t’i nderuar mjekët që vdiqën nga COVID-19 – Sinjali

Hysen Bytyqi ndërroi jetë të premtën, kurse Nurish Bytyqi ka vd ekur sot. Te dytë ishin të infektuar me koronavirus.

Dy vëllëzërit ishin të njohur me bizneset e tyre në qytetin e Suharekës. Njëri merrej me artari, kurse tjetëri me hotelieri.

Sipas të dhënave nga IKShPK në Kosovë kanë ndërruar jetë 1305 persona si pasojë e koronavirusit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *